Header image  
vasút és modellezés  
line decor
  
line decor
 

Frissítve: 2024.04.01.
"Terepasztal 2015-"

Frissítve: 2022.09.17.
"Modellek"

Frissítve: 2020.11.29.
"Múzeum - Keszthely"


Frissítve: 2019.09.22.
"Élménybeszámolók"

Minden jog fenntartva -
Martisz Gábor
marTrain


 

 
 
Üdvözlöm a marTrain weboldalon!


Ezen az oldalon fényképek és leírások segítségével vasútmodellezésről szerzett tapasztalataimat kívánom az ezek iránt érdeklődőkkel megosztani. Külön fejezetekre bontva láthatják a 2002.óta épülő H0-ás méretű terepasztalomat, a gyűjteményemben megfordult járműveket, az irányításra használt LENZ digital rendszert és egyéb digitális vezérlőelemeket, technológiákat, továbbá bemutatásra kerül Roco Alpinline 0, SPUR1, G és 2m méretű kerti vasút is. Időközben az otthoni szabadidős modellvasutazás mellett más helyszíneken is kamatoztatni tudtam tudásom, emellett utazásiam és az ezekhez kapcsolódó élményeim is bemutatásra kerülnek, sok szép táj mellett mindenhol feltűnik legalább egy vonat :-).. Ezek a rovatok folyamatosan bővülnek, érdemes időnként visszalátogatni. Az oldalakon látható fényképek 1280*960 pixeles felbontásban készültek. A gyorsabb letöltés érdekében ezeket összetömörítettem. Ha valakinek szüksége van (képernyővédő,háttér,sb.) bármelyik eredeti felbontású képre, e-mailben elküldöm részére.

Figyelem! A marTRAIN oldalain található fényképeket kimásolni, ezeket más web-oldalon vagy egyéb helyen bemutatni csak a beleegyezésemmel lehet !

martrain

Bármiféle kérdést vagy észrevételt e-mailben az info@martrain.hu címre szívesen fogadok.


 

 

2024.04.01.

Egy kis kitérőt teszek, a vidámparkból visszatérek az asztal másik felére, a főpályaudvar előtti területre, aminek építéséről még a 13-ik fejezetben írtam.>>>.

 SmarTRAIN dohányzóasztalok

.https://www.smartrain.hu/.

marTRAIN VIDEO Channel
Kövessen a Youtube-on!